Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа

Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа
пт, 19 квітня
+3
$   39.79
  42.38

10 трав. 2023 16:14

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Події
0

79

0

В розвідці прокоментували збільшення врожаю «бавовни» на Росії

В розвідці прокоментували збільшення врожаю «бавовни» на Росії

"Прояви внутрішньокремлівських протистоянь можуть бути не лише у вербальній, але й у вибуховій формі, як-от атака БПЛА по Кремлю", - кажуть в розвідці. 


265731

Вибухи на військових об’єктах в РФ — наслідки збройної агресії проти України. Про це під час інтервю на проєкті «Орестократія» заявив представник Головного управління розвідки міністерства оборони України Андрій Юсов.

«Збільшення врожаю «бавовни» він прокоментував так: «Імена всіх, хто це робить, ми отримаємо, напевно, після перемоги. Скажу так: це сили, які розуміють небезпеку путінського режиму, зокрема, і на території самої Російської Федерації», — пояснив Андрій Юсов.

За словами представника ГУР МО України, вказаним силам відома інформація про маршрути й об’єкти воєнної логістики держави-агресора, тому демілітаризація Росії триватиме: «Триватиме доти, доки Росія не виведе свої війська з України повністю – за межі кордонів 1991 року, не видасть воєнних злочинців і не відшкодує всі збитки», — підкреслив Андрій Юсов.

Серед іншого офіцер воєнної розвідки України оцінив загострення конфлікту між ватажком так званої ПВК «Ваґнер» Пригожиним із керівництвом армії держави-агресора.

«Звичайно, наразі це ще не збройне протистояння, воно не перейшло в якусь незворотну стадію, нікого не посадили й не вбили. Та конфлікт набирає обертів. Я думаю, важко було б уявити ще кілька років тому, що хтось дозволив би на адресу міністра оборони і керівника ГШ запускати весь запас нецензурної лексики, яка тільки є в московській мові», — зазначив Юсов.

Водночас представник ГУР МО України наголосив, що прояви внутрішньокремлівських протистоянь можуть бути не лише у вербальній, але й у вибуховій формі, як-от атака БПЛА по Кремлю. Тож на тлі воєнних провалів ймовірність «бомбардування воронєжа», коли російські спецслужби в ім’я чекістського режиму вчиняють провокації проти свого ж населення, зростатиме.

Нагадаємо, на Росії кажуть, що безпілотники атакували військовий полігон, є поранені.