Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа

Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа
сб, 27 липня
+20
$   41.1
  44.63

10 трав. 2024 17:36

Останнє оновлення  
10 трав. 2024 17:36
Світ
0

1144

0

В Індонезії чоловік дізнався, що його дружина насправді – чоловік

В Індонезії чоловік дізнався, що його дружина насправді – чоловік

Шахраєві загрожує ув'язнення.


Фото - ілюстративне

Курйозний випадок стався в Індонезії. Тиждень тому місцеві журналісти розповіли дивну історію. 26-річний чоловік випадково дізнався, що його дружиною є не жінка, а чоловік, що носить жіночий одяг.

Про це пише Oddity Central.

Шокуюча правда відкрилася через 12 днів після весілля. Зазначається, що пара познайомилася в інтернеті. При першій зустрічі чоловік закохався в обраницю. Хоча він і помічав деякі дивацтва, але не звертав на них увагу.

Жінка сказала, що її звати Адінда Канза Аззахра. Своє обличчя завжди приховувала вуаллю або хіджабом, проте це не насторожувало чоловіка. Навпаки, сором’язливість ще більше розпалювала почуття. Незабаром чоловік освідчився у коханні. Адінда прийняла пропозицію руки й серця, проте погодилася тільки на скромну церемонію. Адже, за її словами, мати і батько померли, а з приданого було лише 5 г золота.

Коли Андінда офіційно стала дружиною громадянина з ініціалами АК, то продовжувала приховувати своє лице, відмовлялася спілкуватися з друзями та рідними чоловіка.

Через це родичі вирішили перевірити невістку і знайшли її живого батька, який, виявилося, жив поруч. Саме він розкрив всі карти і заявив, що насправді Адінда – чоловік.

Хоча сім’я була шокована і осоромлена, проте наважилася звернутися до поліцейських. Правоохоронці з’ясували, що шахрай мав головну мету – отримати гроші. Кожен раз як він, в образі жінки, звертався до АК за грошима, то отримував їх.

Зловмисника звинуватили за статтею 378 Кримінального кодексу, через що йому загрожує 4 роки в’язниці.

Керівник карного розшуку поліції Нарінггула розповів журналістам, що чоловік дійсно мав жіночний вигляд, коли наносив макіяж, що полегшувало йому вдавати з себе жінку.