Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа

Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа
пн, 16 вересня
+21
$   41.36
  46.01

1 серп. 2022 19:53

Останнє оновлення  
29 лип. 2024 13:54
Суспільство
0

90

0

«Укрпошта» працюватиме лише на підконтрольній території України

«Укрпошта» працюватиме лише на підконтрольній території України


«Укрпошта» працюватиме лише на підконтрольній території України

Відсьогодні, з 1 серпня, «Укрпошта» працює лише на території, підконтрольній Україні.

Про це повідомив генеральний директор компанії Ігор Смілянський.

«До вчорашнього дня, попри всі перешкоди та завдяки героїчній роботі наших працівників, зокрема в Запоріжжі, а до цього в Херсоні, ми виплачували сотні тисяч пенсій, приймали та перераховували платежі за комунальні послуги, а також доставляли продукти», - написав директор.

Він пояснив, що далі робити це більше немає можливості. Натомість є значна загроза життю працівників та загроза пограбування з боку «сбора блатных и шайки нищих» бійців російської армії, підкріпленої «кращими» бійцями так званих лнр/днр. Вони не дають доставляти пенсії, бо їм треба зібрати номери паспортів від пенсіонерів для «референдумів» в обмін на пенсії в «дерев’яній валюті» звичним для них шантажем, адже по-іншому вони не вміють.

Смілянський подякував усій команді, яка робила все можливе і неможливе, яка, як завжди, виконала всі зобов’язання перед працівниками.

«Чи є зрадники? Безумовно. Але хочу сказати й тим, хто до кінця чесно виконував свою роботу, і тим, хто перейшов (або думає перейти) на бік зла, словами Термінатора: we’ll be back!», - каже генеральний директор.

Він сказав, що впевнений у поверненні «Укрпошти» на ці території. Як це сталось на Київщині, Чернігівщині та Сумщині.

«І не просто повернемось, а з новими відділеннями, як це сьогодні сталося в Тростянці, який зазнав значних пошкоджень від «осободителей». Тепер нове, красиве відділення відкрите в самому центрі Тростянця. І воно не останнє. Я обіцяв команді приїхати на відкриття наступного й обов’язково це зроблю», - додає Смілянський.

За його словами, це станеться і в Херсоні, і на Луганщині, і в Запорізькій області й, звісно, на Донеччині, Харківщині, а згодом й в Криму.

«Бо, як директор Кримської, Луганської та Херсонської дирекцій (відсьогодні), відповідаю за розвиток мережі відділень. А після «міцних керівників», яких росія присилає з Хабаровська та інших «вбитих» регіонів, роботи, як я бачу, буде багато», - підкреслив Ігор Смілянський.