Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа

Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа
сб, 27 липня
+20
$   41.1
  44.63

23 лют. 2024 11:23

Останнє оновлення  
23 лют. 2024 11:23
Культура
0

1067

0

Українка показала національний костюм на «Міс Світу 2024»

Українка показала національний костюм на «Міс Світу 2024»

Софія Шамія представлятиме Україну на «Міс Світу».


Конкурсантка від України на «Міс Світу 2024» Софія Шамія показала своє вбрання для міжнародного конкурсу краси в Індії. Його назвали The forest song – «Лісова пісня».

Як повідомили на сторінці «Міс Україна», ідея сукні виникла на основі твору відомої поетеси Лесі Українки та мультфільму «Мавка», який став найбільш касовим в українському кінематографі.

Вбрання створив харківський бренд з головним дизайнером Анною Чирвою. Костюм команда створювала протягом останніх місяців під постійними обстрілами Харкова.



«Майстерня, де народжувався костюм, неодноразово пошкоджувалася. Але попри спроби ворога нас зламати, наші дизайнери вкотре довели, що українці непереможні», – кажуть організатори конкурсу.

Софія презентувала красиву сукню насиченого зеленого кольору із масивною квіткою папороті позаду яскраво-жовтого відтінку. На голову Шамія одягла великий вінок також у жовтому кольорі. Кожен листок шили окремо та пошарово кріпили на сукню. Майстри використали складні техніки та матеріали різних фактур, аби відтворити «ефект сяйва».

«Перлиною образу є кінетичні квіти, технологія для яких була розроблена нашим інженером спеціально для образу «Лісова пісня». Вони розкриваються та закриваються (ховаються) при певних рухах моделі», – написали організатори.

Саме таким вбранням вирішили презентувати Україну, щоб у світі звернули увагу на екологічну катастрофу в нашій країні. Адже Росія кожного дня бомбить населені пункти, завдаючи непоправної шкоди довкіллю.

Українка показала національний костюм на «Міс Світу 2024»Українка показала національний костюм на «Міс Світу 2024» - фото 2Українка показала національний костюм на «Міс Світу 2024» - фото 3