Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа

Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа
сб, 28 вересня
+20
$   41.17
  45.95

27 верес. 2024 16:34

Останнє оновлення  
27 верес. 2024 16:34
Lifestyle
0

63

0

У віці 89 років померла акторка Меггі Сміт

У віці 89 років померла акторка Меггі Сміт

В неї залишилися двоє синів та п’ятеро онуків.


Британська актриса Меггі Сміт, яка здобула всесвітню популярність завдяки ролям у фільмах про Гаррі Поттера та серіалі «Абатство Даунтон», померла у віці 89 років.

Про це пише ВВС.

Смерть акторки підтверджується у заяві її синів, Тобі Стівенса та Кріса Ларкіна.

Вона померла в лікарні рано-вранці в п'ятницю, 27 вересня. У останні моменти життя поряд з нею були друзі та сім'я. Акторка залишила двох синів і п'ятьох онуків, які переживають важку втрату своєї матері та бабусі.

«Ми хотіли би скористатися цією можливістю, щоб подякувати чудовому персоналу лікарні Челсі і Вестмінстер за їхню турботу і безмежну доброту в останні дні її життя. Ми дякуємо вам за всі ваші добрі повідомлення і підтримку і просимо вас поважати нашу приватність в цей час», – йдеться у заяві родини.

Що відомо про Меггі Сміт?

Марґарет Наталі Сміт – провідна англійська акторка театру та кіно. Дворазова володарка премії «Оскар». Семиразова лауреатка премії BAFTA: в номінації «Найкраща акторка» 4 рази, в номінації «Краща роль другого плану» – один раз, спеціальні нагороди – двічі. Власниця чотирьох нагород премії «Еммі». Кавалер Ордена кавалерів пошани та Дама-Командор Ордена Британської імперії.

Читайте також: У США на 93-му році життя помер відомий актор театру і кіно Джеймс Ерл Джонс. Він здобув світову славу завдяки озвучуванню Дарта Вейдера в «Зоряних війнах» та короля Муфаси в мультфільмі «Король Лев».