Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа

Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа
нд, 08 вересня
+13
$   41.02
  45.56

25 черв. 2024 14:57

Останнє оновлення  
29 лип. 2024 14:01
Світ
0

763

0

У США помер найвищий у світі собака

У США помер найвищий у світі собака

Зріст Кевіна був 1,046 метра.


У віці трьох років помер найвищий собака у світі – німецький дог Кевін зі штату Айова (США). Його назвали у честь головного героя фільму «Сам удома».

Про це пише The Guardian.

Відомо, що Кевін помер після того, як захворів та йому проведи незаплановану операцію, повідомила Книга рекордів Гіннеса, яка у березні офіційно визнала собаку найвищим у світі.

Про смерть собаки Книгу рекордів Гіннеса сповістили власники Кевіна – Трейсі та Роджер Вульф.

«Він був просто найкращим хлопчиком-гігантом. Ми дуже раді, що він зміг побити рекорд. Він просто обожнював увагу. Ми б хотіли, щоб ці гігантські породи і всі собаки жили довше. Часу ніколи не вистачає», – зазначили вони у повідомленні для організації.

Кевін був заввишки 0,97 метра від ступнів до хребта між лопатками, що на 20,3 см вище, ніж середня висота німецьких догів.

Собака став новим рекордсменом через шість місяців після смерті попереднього найвищого собаки – американського дога Зевса. Зевс також помер у трирічному віці, його ріст був 1,046 метра. Зевсу ампутували передню праву лапу через рак кісток, а згодом у нього виявили пневмонію, яка стала для собаки летальною.

Незадовго до смерті, 13 червня, було опубліковане інтерв’ю з власниками Кевіна, які розповіли, що їх собака був «великою дитиною» і поводив себе так, ніби зовсім не розумів своїх розмірів. Кевін також дуже боявся пилососів.

Власники Кевіна додають, що він міг з’їдати до 10 мисок їжі за день і багато спати, водночас зберігаючи струнку фігуру. Собака любив красти їжу зі столу з кухні і для цього йому навіть не доводилось ставати на задні лапи.

Раніше ми писали, що у Таїланді азійська слониха Джамджурі стала мамою двох слоненят. Працівники Палацу слонів не очікували появу близнюків.