Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа

Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа
сб, 27 липня
+20
$   41.1
  44.63

5 січ. 2024 08:19

Останнє оновлення  
5 січ. 2024 08:19
Світ
0

138

0

У російському Бєлгороді пролунали вибухи. Фото

У російському Бєлгороді пролунали вибухи. Фото

Є постраждалі.


У російському Бєлгороді пролунали вибухи. Про це повідомив у телеграмі мер Бєлгорода Валентин Демидов.

"Внаслідок обстрілу цієї ночі за попередньою інформацією двоє чоловіків постраждали. З осколковими пораненнями їх госпіталізували - медики надають допомогу", - написав чиновник.

Також, за словами мера, відомо про пошкодження понад 30 автомобілів та близько 130 шибок у квартирах будинків. Міський голова виклав фотографії наслідків.

У російському Бєлгороді пролунали вибухи. ФотоУ російському Бєлгороді пролунали вибухи. Фото - фото 2У російському Бєлгороді пролунали вибухи. Фото - фото 3У російському Бєлгороді пролунали вибухи. Фото - фото 4

3 січ. 2024 11:20

Останнє оновлення  
3 січ. 2024 11:20
Світ
0

126

0
У Бєлгороді вирішили тимчасово закрити великі ТЦ та кінотеатри

Вранці 3 січня нібито збили 12 ракет над Бєлгородською областю


У російському місті Бєлгороді найближчими днями призупинять роботу великі торгові центри та кінотеатри через «останні події».

Про це заявив мер міста Валентин Демидов у Telegram.

Зокрема, він повідомив про домовленість із керівництвом великих торгових центрів про те, що вони призупинять роботу 3 та 4 січня, а потім рішення про відновлення роботи прийматимуться залежно від ситуації.

«Останні події такі, що цей захід вважаємо за необхідний. Усім краще зараз наскільки можна залишатися вдома», – написав Демидов.

Водночас губернатор Бєлгородської області повідомив, що сьогодні вночі було збито ще кілька повітряних цілей.

У Міністерстві оборони Росії заявили, що вранці 3 січня нібито збили 12 ракет над Бєлгородською областю – шість ракет оперативно-тактичного ракетного комплексу «Точка-У» та шість ракет реактивної системи залпового вогню «Вільха».

Окрім Бєлгорода, вночі під обстріл потрапило село Солоти Валуйського міського округу, де було пошкоджено два приватні будинки та лінію електропередачі.