Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа

Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа
сб, 27 липня
+20
$   41.1
  44.63

19 січ. 2024 15:10

Останнє оновлення  
19 січ. 2024 15:10
Події
0

141

0

У Польщі перекинувся автобус з українцями: є постраждалі

У Польщі перекинувся автобус з українцями: є постраждалі

Постраждалих українців шпиталізували.


18 січня, пізно ввечері, у Польщі сталася дорожньо-транспортна пригода за участі автобуса із громадянами України. Відомо про трьох потерпілих, їх госпіталізували до медичних закладів.

Про це пише портал RMF24.

ДТП сталася поблизу кордону з Україною – на території Люблінського воєводства. А саме - біля населеного пункту Вішніце на регіональній дорозі №812.

Автобус занесло на узбіччя у момент, коли водій здійснював поворот. В момент аварії в автобусі перебували 26 пасажирів, а за кермом перебував 63-річний кермувальник. Автобус зіткнувся з деревом.

Внаслідок аварії трьох людей доправили до лікарні, зокрема - 80-річну жінку. Інших пасажирів тимчасово прихистили у Вішніці. За даними експертизи, водій був тверезий. Проте в поліції припускають, що чоловік міг порушити швидкісний режим.

У Польщі перекинувся автобус з українцями: є постраждаліУ Польщі перекинувся автобус з українцями: є постраждалі - фото 2

27 груд. 2023 10:05

Останнє оновлення  
27 груд. 2023 10:05
Події
0

136

0
5 років за ґратами проведе правоохоронець, який напідпитку скоїв смертельну ДТП

Смертельна ДТП сталася у червні цього року.


Суд визнав винним та призначив покарання у вигляді позбавлення волі на строк 5 років колишньому правоохоронцю, який в стані алкогольного сп’яніння скоїв смертельну ДТП.

Про це повідомляє ДБР.

Також суд призначив обвинуваченому виплатити моральну шкоду двом потерпілим загальною сумою 1,3 млн гривень та позбавив його права керувати транспортним засобом строком на 6 років.

Встановлено, що правоохоронець у червні 2023 року сів за кермо автомобіля у стані алкогольного сп’яніння. Разом з ним в авто перебували троє знайомих.

Ввечері на автодорозі Київ-Одеса в Білоцерківському районі Київської області він втратив керування, його автомобіль виїхав з дороги та зіткнувся з деревом.

Внаслідок ДТП один з пасажирів – 26-річний чоловік – загинув на місці пригоди, ще двоє пасажирів отримали чисельні тілесні ушкодження, забої, переломи та струс мозку.

У крові водія було виявлено 1,74 проміле алкоголю.

Правоохоронця визнано винним у порушенні правил безпеки дорожнього руху у стані алкогольного сп’яніння, що спричинило смерть потерпілого та заподіяло іншим потерпілим тілесні ушкодження (ч. 3 ст. 286-1 КК України).