Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа

Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа
пн, 16 вересня
+21
$   41.36
  46.01

7 черв. 2024 15:10

Останнє оновлення  
29 лип. 2024 14:01
Суспільство
0

228

0

У Київському зоопарку для тварин влаштовують водні процедури

У Київському зоопарку для тварин влаштовують водні процедури

Показали кумедні кадри.


Фото - Київський зоопарк

Для комфорту мешканців київського зоопарку через червневу спеку, тваринам влаштовують водні процедури.

Про це повідомляє пресслужба Київського зоопарку.

Розмаїття СПА-процедур задовольняє потреби кожної тварини: тут є водяні розпилювачі, прохолодні басейни, фонтанчики, електропоїлки, грязьові калюжки, штучні ставки та озера, водограї та водоспади.

У Київському зоопарку для тварин влаштовують водні процедури

Загалом водну феєрію зоопарку складають: 10 озер та ставків, 17 електропоїлок, 14 водограїв, 25 фонтанів, 23 акваспінери, 25 басейнів та 58 розпилювачів.

«Тож наші великі та маленькі, хоботні та копитні, зубаті та пернаті улюбленці активно бавляться та приємно відпочивають, насолоджуючись сонечком, літньою зеленню та освіжаючою водичкою», – йдеться у повідомленні.

У Київському зоопарку для тварин влаштовують водні процедури - фото 2

Для відвідувачів навпроти вольєру зубрів запрацював новий освіжаючий майданчик з водно-крапельним туманом. Тож після милування водними процедурами наших тваринок ви можете разом з дітьми освіжитись та отримати власний повний релакс.

У Київському зоопарку для тварин влаштовують водні процедури - фото 3У Київському зоопарку для тварин влаштовують водні процедури - фото 4У Київському зоопарку для тварин влаштовують водні процедури - фото 5У Київському зоопарку для тварин влаштовують водні процедури - фото 6У Київському зоопарку для тварин влаштовують водні процедури - фото 7У Київському зоопарку для тварин влаштовують водні процедури - фото 8У Київському зоопарку для тварин влаштовують водні процедури - фото 9У Київському зоопарку для тварин влаштовують водні процедури - фото 10У Київському зоопарку для тварин влаштовують водні процедури - фото 11У Київському зоопарку для тварин влаштовують водні процедури - фото 12У Київському зоопарку для тварин влаштовують водні процедури - фото 13У Київському зоопарку для тварин влаштовують водні процедури - фото 14У Київському зоопарку для тварин влаштовують водні процедури - фото 15У Київському зоопарку для тварин влаштовують водні процедури - фото 16У Київському зоопарку для тварин влаштовують водні процедури - фото 17