Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа

Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа
пн, 16 вересня
+21
$   41.36
  46.01

19 серп. 2024 17:48

Останнє оновлення  
19 серп. 2024 17:48
Суспільство
0

177

0

У Бородянці відновили ліцей, який зруйнували росіяни під час окупації. Фото

У Бородянці відновили ліцей, який зруйнували росіяни під час окупації. Фото

Показали фото відновленого навчального закладу у Бородянці. 


Зруйнований під час російської агресії Бородянський ліцей №1 на Київщині відновили. Наразі тривають роботи з облаштування та прибирання приміщень. У нових класах встановлено сучасні смарт-дошки, а для початкових класів – інтерактивні столи. Кабінет інформатики оснащено сучасними комп’ютерами та навушниками.

Про це повідомила селищна голова Ірина Захарченко.

Окрім навчальних приміщень, у ліцеї з’явилися конференц-зал, інформаційний зал, зали для виступів і відпочинку. Особливу увагу приділено безпеці – будівлю обладнали бомбосховищем площею 916,9 м², яке містить санвузли, систему фільтрації повітря, процедурну кімнату, приміщення для зберігання речей, буфет і місце для зберігання питної води.

На території ліцею облаштовано спортивні майданчики для волейболу, футболу, баскетболу, тренажерну зону й зону для відпочинку.

Бородянський ліцей №1 був майже повністю зруйнований на початку повномасштабного вторгнення Росії: будівля вигоріла, вікна та двері вибито, опорні конструкції пошкоджено, а вся матеріальна база знищена. До війни в ліцеї навчалося 500 дітей. Відновити ліцей вдалося завдяки допомозі Литовської Республіки.

У Бородянці відновили ліцей, який зруйнували росіяни під час окупації. ФотоУ Бородянці відновили ліцей, який зруйнували росіяни під час окупації. Фото - фото 2У Бородянці відновили ліцей, який зруйнували росіяни під час окупації. Фото - фото 3У Бородянці відновили ліцей, який зруйнували росіяни під час окупації. Фото - фото 4У Бородянці відновили ліцей, який зруйнували росіяни під час окупації. Фото - фото 5У Бородянці відновили ліцей, який зруйнували росіяни під час окупації. Фото - фото 6