Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа

Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа
сб, 27 липня
+20
$   41.1
  44.63

25 січ. 2024 09:51

Останнє оновлення  
25 січ. 2024 09:51
Події
0

232

0

Сили ППО вночі знищили 11 російських «Шахедів»

Сили ППО вночі знищили 11 російських «Шахедів»

ППО збила 11 із 14 дронів.


Сили ППО вночі знищили 11 російських «Шахедів»

У ніч на 25 січня противник завдав удару 14-ма ударними БпЛА типу “Shahed-136/131”. Дрони летіли з з території Росії та з окупованого Криму. Сили ППО зуміли ліквідувати 11 повітряних цілей.

Про це повідомляють Повітряні сили ЗСУ.

До відбиття повітряного нападу залучено зенітні ракетні підрозділи і мобільні вогневі групи Повітряних сил та Сил оборони України. В результаті бойової роботи знищено 11 «Шахедів» у межах Одеської та Миколаївської областей.

Також росіяни атакували чотирма зенітними керованими ракетами С-300з Бєлгородської обл. – РФ у напрямку Харкова та однією – з окупованої Донеччини.

25 січ. 2024 09:31

Останнє оновлення  
25 січ. 2024 09:32
Події
0

247

0
Одеса пережила атаку «Шахедами». Розповіли про постраждалих і руйнування

Через російський обстріл Одеси є постраждалі. 


Одеса пережила атаку «Шахедами». Розповіли про постраждалих і руйнування
Фото зі сторінки О.Кіпера у ФБ

Під час нічної атаки дронів в Одесі виникли руйнування. Один з «Шахедів», влучивши у частково заселену багатоповерхову новобудову в Хаджибейському районі, спричинив пожежу. Пошкоджено кілька квартир, одна людина отримала опіки, госпіталізована.

Про це повідомив голова Одеської ОВА Олександр Кіпер.

Ще один уражений дрон в падінні пробив дах двоповерхової житлової будівлі в Приморському районі міста. У цьому ж житловому кварталі впав ще один БпЛА, поруч із пошкодженим під час попередньої атаки багатоквартирним будинком. Вибухова хвиля завдала багато пошкоджень скління навколишніх будинків, вщент вигорів запаркований у дворі автомобіль, ще декілька побито.

Постраждало чотири людини, їм надано домомогу на місці, лікуються амбулаторно. Одну з постраждалих рятувальники деблокували з-під завалів.

Ще один ударний безпілотник впав біля багатоповерхівки у Приморському районі, без детонації. Постраждалих немає. На місці працювали вибухотехніки.

Також росіяни поцілили у складське приміщення меблевого комбінату в промисловому районі Одеси. Спалахнула потужна пожежа.

Чоловіка, що поруч проїжджав на велосипеді, ударною хвилею зкинуло на землю, отримав поранення уламками різних предметів, що розліталися від вибуху. Надано медичну допомогу, лікується амбулаторно.

Правоохоронці фіксують чергові злочини російських терористів.

Одеса пережила атаку «Шахедами». Розповіли про постраждалих і руйнуванняОдеса пережила атаку «Шахедами». Розповіли про постраждалих і руйнування - фото 2Одеса пережила атаку «Шахедами». Розповіли про постраждалих і руйнування - фото 3Одеса пережила атаку «Шахедами». Розповіли про постраждалих і руйнування - фото 4Одеса пережила атаку «Шахедами». Розповіли про постраждалих і руйнування - фото 5Одеса пережила атаку «Шахедами». Розповіли про постраждалих і руйнування - фото 6Одеса пережила атаку «Шахедами». Розповіли про постраждалих і руйнування - фото 7