Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа

Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа
сб, 27 липня
+20
$   41.1
  44.63

25 січ. 2024 16:29

Останнє оновлення  
25 січ. 2024 16:29
Lifestyle
0

583

0

Співачка KOLA вперше показала фото з весілля у Празі

Співачка KOLA вперше показала фото з весілля у Празі

Чоловік старший за артистку на 13 років.


Українська співачка KOLA, справжнє ім'я Анастасія Прудіус, показала світлини з таємного весілля у Празі.

Фото, які були зроблені в день реєстрації шлюбу, вона опублікувала у своєму Telegram-каналі.

Співачка обрала для розпису не традиційну білу сукню, а білий корсет зі спідницею бірюзового кольору. Судячи з фото, фату KOLA вирішила не одягати.

Вона залишила волосся розпущеними, а з аксесуарів на руці був сірий годинник.

Раніше співачка журналістам розповідала, що вийшла заміж за українця В'ячеслава, який родом з Дніпра. Але з раннього дитинства він переїхав за кордон і зараз перебуває в Італії. Старший за Анастасію її чоловік на 13 років.

Їхнє весілля відбулося у Празі у 2023 році. Дівчина говорила, що зараз їй доводиться жити на дві країни. Інших подробиць зірка не розкриває та не показує обличчя обранця.

Співачка KOLA вперше показала фото з весілля у Празі

15 серп. 2022 15:00

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:50
Культура
0

57

0
KOLA випустила кліп на нову пісню «Дочекаюсь». Відео


KOLA випустила кліп на нову пісню «Дочекаюсь». Відео

KOLA презентувала нову композицію з проникливою назвою «Дочекаюсь».

Головний меседж – передати, як болить жінці, котра чекає свого коханого, поки він оберігає нашу країну від ворожої орди.

«Ця пісня про надію, любов, відданість та неймовірну віру в наших героїв! В цій пісні те, що сьогодні відчуває кожна жінка України, чоловік якої захищає нашу землю від звірів. Я присвячую свій трек усім жінкам України, які чекають на своїх чоловіків з фронту. Які чекають так сильно, що наші герої просто не можуть не повернутися! Сьогодні українська жінка — це справжній тил, підтримка, доброта, сила та віра», - йдеться в описі кліпу.

title

22 трав. 2023 08:56

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Культура
0

152

0
Слухайте новий спільний трек «Океану Ельзи» та KOLA

Пісня присвячена важкій розлуці з близькими, яку зараз переживають сотні тисяч людей, і особливо — військові.


Okean-Elzy-ta-Kola-vypustyly-pisnyu-Koly-my-dvoye

"Коли ми двоє" — новий пронизливий трек, записаний у дуеті гурту "Океан Ельзи" зі співачкою KOLA. Пісня, яку, за словами Святослава Вакарчука, він написав "на одному диханні", зʼявилася за один зимовий вечір. Вона присвячена важкій розлуці з близькими, яку зараз переживають сотні тисяч людей, і особливо — військові.

Ідея зробити дует та заспівати разом саме з KOLA виникла у Вакарчука вже пізніше — коли був у черговій поїздці на Схід.

"В авто тихо працювало радіо, я почув одну з пісень KOLA, а за вікном в цей час було невеличке прифронтове місто, автівки з військовими, цивільні, які поспішали у своїх справах. І серед всього цього стурбованого життя на узбіччі стояла обійнявшись пара: він у формі, вона — з невеличкою валізою. Я не знаю, чи говорили вони про щось, чи просто мовчали, чи щойно приїхала дівчина, чи вже збиралася повертатись. Але в той момент зрозумів, що "Коли ми двоє" — то діалог двох. І дякую Насті, що тонко відчула те саме і пісня набула саме такого звучання", — коментує фронтмен гурту "Океан Ельзи".

"Це дуже відверта пісня, яку зрозуміють тільки закохані, особливо ті, що не мають можливості бачитися щодня, а буває, й місяцями. Вона ніжна, пристрасна і трохи сумна, адже у героїв "ніч лише одна". Я дуже полюбила її, вона особлива та близька для мене особисто. Також неймовірна рада, що співаю її з кумиром мого життя Святославом Вакарчуком. Впевнена, слухачі полюблять цю пісню так само сильно, як і я", — розповіла Анастасія Прудіус, яка виступає під іменем KOLA.

2e9c652-photo-5422504788429489399-y

Океан Ельзи & KOLA - Коли ми двоє


0
0

19 груд. 2023 09:24

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:58
Культура
0

333

0
Alyona alyona, KOLA та Jerry Heil розчулили спільним різдвяним треком. Відео

Композиція Alyona Alyona, Kola і Jerry Heil про головне свято – про Різдво


Screenshot_16

Співачки Alyona Alyona, Kola та Jerry Heil презентували різдвяний трек під назвою «Щедра ніч». Разом із композицією артистки представили кліп.

Композиція Alyona Alyona, Kola і Jerry Heil про головне свято – про Різдво, в якому традиції відіграють величезну роль. Пісня повертає нас у спогади про моменти, коли вся родина разом у цей святковий день. Наразі кожен українець мріє опинитися за ним зі своїми близькими під мирним небом.

«Другий рік поспіль Різдво в Україні зустрічатиметься з болем у серці та страхом за життя рідних людей. У таке світле свято дуже хочеться, щоб українці відчули тепло спогадів саме з усмішкою від того, як гарно було, і вірою, що все ще налагодиться, що ми повернемо собі мирне життя,» – зазначила Kola.

Реп-виконавиця Alyona Alyona каже, що кожна з них має свої традиції на Різдво, і хоч вони і з різних куточків України, але всіх об’єднує любов до сім’ї, українських традицій та до цього світлого свята.

У свою чергу Jerry Heil розповіла, що цю пісню вони почали писати ще перед минулим Новим роком. Під час спільного туру Америкою в неї народився приспів.

«Я вважаю, українські артисти мають продукувати якнайбільше святкового зимового контенту на різні смаки, щоб сучасне українське супроводжувало українців і в кав’ярнях, і вдома, і на корпоративах, і звучало з машин на вулицях. У нас неймовірна кількість колядок і щедрівок, якими ми жертвуємо, щоб слухати Різдвяну американську класику… Нам потрібно дбати про своє, тому що це ніхто інший не зробить», – додала Jerry Heil.

Screenshot_15

alyona alyona, KOLA, Jerry Heil - Щедра ніч