Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа

Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа
чт, 19 вересня
+21
$   41.44
  46.24

26 серп. 2024 12:08

Останнє оновлення  
26 серп. 2024 12:08
Новини компаній
0

30

0

Що передбачає ремонт кв под ключ: головні переваги

Що передбачає ремонт кв под ключ: головні переваги

Що потрібно знати про ремонт без проблем. 


Коли мова заходить за ремонт, то одразу виникають неприємні асоціації: про витрати, матеріали, походи у магазин, бруд, пил і витрачений час. Але це не стосується рішення ремонт кв под ключ. Це чудовий варіант для людей, які хочуть зекономити свої сили, час і ресурси. Можна не перейматися про поточні проблеми, довіривши свої квадратні метри фахівцям NsdGroup. У статті розкажемо про головні переваги такої послуги.

Що таке ремонт з нуля?

Словосполучення «ремонт кв под ключ» передбачає виконання комплексу робіт з усіма етапами ремонту: починаючи від створення проєкту і вибору дизайну, завершуючи домашніми аксесуарами. Клієнт не займається самостійно пошуками будівельних матеріалів, не обирає підрядників для виконання певних завдань та не здійснює постійний контроль якості отриманих послуг. Ремонтна компанія бере на себе все навантаження стосовно процесу. Від клієнта – лише фінанси та погодження проєктних рішень.

Переваги ремонту «все включено»

  • Така послуга гарантує комфорт і зручність під час не дуже приємного процесу ремонту. Замовник живе звичним життям, не заморочуючись питаннями, в яких не дуже розуміється.
  • Усі завдання щодо вибору матеріалів та їх закупівлі лежать на виконавцеві.
  • Компанія, з якою ви уклали договір на надання послуги, зобов’язана контролювати якість виконання ремонтних робіт.
  • Також компанія дає гарантії щодо часу завершення ремонту.
  • Чому такий вид ремонту економить гроші? Тому що професіонали знають, скільки і яких матеріалів потрібно закупити, щоб не залишилося залишків, які потім не можна використати. Часто ремонтні компанії мають персональні знижки у магазинах будівельних матеріалів.
  • Те, що замовник економить особистий час, здається, очевидно.

Види ремонту під ключ

Ремонті роботи прийнято класифікувати на два типи. Під час косметичного виконують оновлення вигляду квадратних метрів, так би мовити, освіжають квартиру. Відбувається виконання таких робіт: шпаклюють стіни та стелю, фарбують; виконують укладання лінолеуму або ламінату; здійснюють заміну електропроводки і сантехніки; якщо потрібно, монтують вікна і двері.

Капітальний ремонт передбачає більш радикальні дії: зміна планування житла; проведення демонтажу перегородок; укладання на підлогу паркетної дошки; укладання плитки у ванній чи на кухні; монтаж сантехніки та кондиціонерів; розроблення проєктного рішення.

Яким буде ремонт кв под ключ, залежить від професіоналізму обраної компанії, що спеціалізується на даній послузі.