Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа

Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа
сб, 18 травня
+20
$   39.43
  42.75

2 лют. 2024 09:45

Останнє оновлення  
2 лют. 2024 09:45
Світ
0

893

0

Путін планує інтегрувати вкрадені українські території протягом 6 років

Путін планує інтегрувати вкрадені українські території протягом 6 років

Путін почав реалізовувати довгострокові плани на окупованих територіях України


Російський диктатор Володимир Путін заявив про плани інтегрувати окуповані українські території в РФ упродовж наступних шести років.

За словами господаря Кремля, країна-агресор планує, щоб окуповані території України були на одному рівні з Росією в невизначених "ключових областях" до 2030 року.

Аналітики Інституту вивчення війни вважають, що це свідчить про те, що Росія приступає до реалізації довгострокових планів і не передбачає жодних територіальних поступок.

Крім цього, Путін закликав російські банки не боятися західних санкцій та активізувати роботу на окупованих територіях і зазначив, що суб'єкти РФ налагодили патронатні мережі з окупованими регіонами України.

16 січ. 2024 18:00

Останнє оновлення  
16 січ. 2024 18:02
Політика
0

534

0
«Цей рік має стати вирішальним», «Путін любить гроші понад усе» - ключові тези вступу Зеленського у Давосі

Виступ Володимира Зеленського у Давосі.


«Цей рік має стати вирішальним», «Путін любить гроші понад усе» - ключові тези вступу Зеленського у Давосі

16 січня президент Володимир Зеленський виступив на Всесвітньому економічному форумі уДавосі. Свою промову він розпочав болючими питаннями: Коли закінчиться війна? Чи можлива Третя світова війна? Чи настав час вести переговори з Путіним? Глава Української держави пригадав всі війни, розпочаті Путіним: у Криму, в Європі, в Судані, Малі, у Сирії. Та запевнив, що кожна інвестиція у впевненість захисника скорочує війну.

Головні тези виступу Зеленського у Давосі

  • Насправді Путін уособлює війну. Ми всі знаємо, що він є єдиною причиною, чому тривають різні війни й конфлікти й чому всі спроби відновити мир зазнали невдачі. …Ми повинні змінитися. Ми всі повинні змінитися настільки, щоб божевілля, яке живе в голові цієї людини або будь-якого іншого агресора, не взяло гору.
  • Можливі напрямки й навіть часові межі нової російської агресії поза Україною стають все більш очевидними. Дозвольте дуже чесно запитати: яка європейська країна сьогодні може забезпечити боєздатну армію нарівні з нашою, яка стримує Росію? І скільки чоловіків і жінок ваші країни готові відправити на захист іншої держави, іншого народу? ...У будь-якому жорстокому протистоянні завжди є момент, коли катастрофу можна зупинити. Україна є такою можливістю.
  • Через заклик не провокувати ескалацію було втрачено час. Втрачено життя багатьох наших найдосвідченіших воїнів, які воювали з 2014 року. Були втрачені деякі можливості.
  • Усі думали, що в Росії є ракети, які неможливо збити. «Патріоти» збивають усе.
  • Ми повинні здобути перевагу в повітрі для України так само, як ми здобули перевагу на Чорному морі. Ми можемо це зробити. Партнери знають, що потрібно і в яких кількостях. Це дасть змогу досягти прогресу на землі.
  • Слабкістю Заходу є те, що ядерна промисловість Росії досі не перебуває під світовими санкціями, хоча Путін – єдиний терорист у світі, який узяв у заручники атомну електростанцію.
  • Путін любить гроші понад усе. Що більше мільярдів він, його олігархи, друзі та спільники втратять, то більше він шкодуватиме про те, що розпочав цю війну. Путін повинен пошкодувати. Нам потрібно, щоб він програв.
  • Цей рік має стати вирішальним. Чи може замороження війни в Україні стати її кінцем?
  • Але Путін – хижак, який не задовольняється замороженими продуктами. І ми повинні захищати себе, своїх дітей, свої домівки, свої життя. Ми повинні це зробити. Ми можемо перемогти його на землі. Ми це довели. І на морі, і в небі. Ми нарощуємо виробництво зброї.
  • Ми маємо зробити можливою відповідь на найбільш вагоме запитання: війна закінчиться справедливим і надійним миром.
  • Учора я мав дуже продуктивні переговори із Президенткою Швейцарії, на яких обговорювалася можливість проведення саміту на рівні лідерів у Швейцарії – першого Глобального саміту миру. Сьогодні наші команди вже розпочали роботу над організацією такого саміту. Не Третьої світової війни, а Глобального саміту миру. І я запрошую кожного лідера й кожну країну, яка поважає мир і міжнародне право, приєднатися до нас.
title

Виступ Володимира Зеленського