Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа

Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа
вт, 22 жовтня
+11
$   41.33
  44.71

Помер відомий український тікток-блогер

26 лют. 2024 17:51

Останнє оновлення  
29 лип. 2024 14:01
Події
0

400

0

Помер відомий український тікток-блогер

Помер відомий український тікток-блогер

Смерть настала раптово у басейні.


У кропивницькому басейні спортивного комплексу помер 32-річний відомий український тікток-блогер Юрій Ворожко.

Інформацію Суспільному підтвердили рідні чоловіка та керівник спорткомплексу Гарік Хачатрян.

«Під час огляду тіла видимих ознак насильницької смерті не виявили. Причину смерті встановлять в результаті проведення судово-медичної експертизи», – сказала речниця поліції області Віталіна Бевзенко.

Фельдшер Сергій Табачук розповів Суспільному, що отримали виклик в спортивний комплекс о 10:11 годині. «Швидка» приїхала туди о 10:16. У басейні він побачив, як інструкторка надає першу домедичну допомогу чоловіку. Медик провів серцево-легеневу реанімацію. Вона не принесла ефекту, зафіксували смерть чоловіка. За словами фельдшера, щоб врятувати людину, треба надавати допомогу упродовж п’яти хвилин після утоплення.

На сторінці Ворожко в Instagram все ще доступні його останні сторіс, зроблені за минулі 24 години. На них він проводить час із сім'єю.

Юрій Ворожко – популярний український блогер із Кропивницького, який знімає відео вже понад шість років. На його YouTube-канал підписано понад мільйон користувачів. Він також знаменитий у TikTok, де публікував відео, в яких допомагає пенсіонерам оплачувати покупки в супермаркеті, проводить соцексперименти з людьми, які опинилися у важких життєвих обставинах та займається благодійністю.

Останнє відео в TikTok Ворожко опублікував учора, 25 лютого. У ролику він показав, як його вагітна дружина віддає хліб безхатьку, який риється в сміттєвому баку в пошуку їжі.