Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа

Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа
чт, 02 травня
+19
$   39.64
  42.3

2 листоп. 2023 11:07

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:58
Події
0

195

0

Поліцейські перекопали пенсіонерці город, щоб знайти її «заначку» в банці

Поліцейські перекопали пенсіонерці город, щоб знайти її «заначку» в банці

Запхані в скляну банку банкноти таки знайшли і повернули власниці.


MyCollages (1)

Декілька годин знадобилося поліцейським, аби повернути «потерпілій» 27 тисяч гривень, які, як стверджувала жінка, у неї вкрали. Окрім оперативних заходів, адже довелося опитати тих, кого підозрювала жителька одного з сіл Кременецького району, поліцейські ще й перекопали земельну ділянку заявниці, бо саме там вона останній раз ховала свої збереження.

Про це повідомляє Нацполіція у Тернопільській області.

До співробітників Кременецького районного відділу поліції надійшло повідомлення від 69-річної жительки одного з сіл району про те, що у неї хтось викрав 27 тисяч гривень. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Заявниця припускала, що крадіжку міг скоїти хтось із сусідів, тому поліцейські взялися відпрацьовувати ці версії, водночас, уважно розпитували «потерпілу», чи не сама вона заховала збереження і не пам’ятає де, бо таке трапляється дуже часто.

Пенсіонерка стала пригадувати місця сховку: то в садку, то біля льоху. Поліцейські перекопали чималу ділянку, але не марно. Запхані в скляну банку банкноти таки знайшли і повернули власниці.

«Щасливе завершення цієї історії, звичайно, тішить, проте поліцейські просять людей бути уважними і не ховати гроші від самих себе», - зазначають у поліції.

1 листоп. 2023 14:34

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:58
Події
0

120

0
Розвідники уразили російську радіолокаційну станцію. Відео

Російська радіорелейна станція 48Я6-К1 «Подлет» виведена з ладу


Screenshot_16

Воїни ГУР МО України у взаємодії з побратимами з ССО та 1-ї окремої бригади спецпризначення ім. Івана Богуна виявили та завдали ураження дороговартісній російській радіорелейні станції  48Я6-К1 «Подлет».

Про це повідомляє пресслужба ГУР МО.

Таке обладнання ворог використовує для виявлення повітряних цілей на малих та гранично малих висотах.

Об’єкт був пошкоджений у прикордонній зоні поблизу населеного пункту Красная Поляна Шебекінського району Бєлгородської області.

Внаслідок операції російська радіорелейна станція 48Я6-К1 «Подлет» виведена з ладу, а особовий склад ворога  зазнав втрат.

Screenshot_15

Розвідники уразили російську радіолокаційну станцію