Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа

Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа
нд, 08 вересня
+13
$   41.02
  45.56

21 лип. 2024 17:54

Останнє оновлення  
29 лип. 2024 14:01
Lifestyle
0

162

0

Перманентний макіяж брів: яку техніку обрати, щоб не отримати сині або червоні брови

Перманентний макіяж брів: яку техніку обрати, щоб не отримати сині або червоні брови

Прибрати дефекти на шкірі, додати обличчю виразності та бути в тренді – допомагає перманентний макіяж брів. Які техніки сьогодні є популярними та кому вони підходять – пропонуємо розібратися разом.


Хоча б раз в житті кожен з нас бачив на вулиці жінку з синіми, зеленими чи червоними намальованими бровами. На щастя, сучасний перманентний макіяж брів дозволяє уникнути екстравагантних кольорів та зробити обличчя дівчини більш привабливим. Більше того, перманентні брови сьогодні роблять собі й чоловіки, щоб надати своєму погляду виразності, особливо коли брови рідкі, занадто світлі та ледь помітні.

Перманентний макіяж брів - що це?

Перманентний макіяж брів – це процес введення у верхні шари шкіри кольорового пігменту за допомогою машинки з голками. Голки проколюють шкіру на глибину до 1 мм та вбивають пігмент. Завдяки неглибокому проникненню голки, перманентний макіяж брів не викликає особливо болісних відчуттів та виглядає більш природньо на шкірі. Інша послуга – це татуаж брів, подібна до перманенту брів, втім передбачає більш глибоке проникнення голки в шкіру та дає щільніший кольоровий покрив шкіри. На відміну від перманенту, татуажу брів досить складно позбутися.

Особливою популярність зараз користується перманентне напилення брів. Пудрові брови – стали справжнім порятунком для тих, хто має від природи тьмяні або світлі бровки. Якщо під час татуажу майстер робить чітку бровну дугу, щільно забиту пігментом, то під час пудрового напилення, пігмент вводиться в шкіру точково. Це дозволяє зробити брови більш графічними і в той же час без чітких штрихів.

Перманентні брови виконані в техніці пудрового напилення дозволяють приховати дефекти шкіри, в тому числі рубці, підкорегувати форму та отримати природнє поєднання кольорів – від світлих до темніших відтінків.

Пудрове напилення брів може триматися максимум до 3 років. Це залежить від догляду та особливостей шкіри. В той же час татуаж, що передбачає глибоке занесення пігменту, тримається на шкірі до 5 років і більше.

Перманентний макіяж брів: яку техніку обрати, щоб не отримати сині або червоні брови

В яких випадках після татуажу брови синього кольору?

Як розповідають майстри, головна причина – використання татуювальних пігментів, які були популярними у 90-х та на початку 2000-х років. На щастя, ці пігменти відійшли в минуле, тому отримати оригінальний колір брів з часом, велика рідкість. Втім, сині брови також можуть бути, якщо майстер неправильно підібрав пігмент. До прикладу, коли на холодний відтінок шкіри внесли холодний пігмент з додаванням чорного. Також сині брови можуть свідчити про те, що майстер занадто глибоко вбив пігмент.

Чому брови стали червоними?

Іноді після татуажу брови можуть стати червоними. Цей колір може проявитися з двох причин: в пігменті був червоний пігмент, який під дією сонячних променів, стає більш чітким, або майстер неправильно підібрав колір пігменту. Якщо в клієнта шкіра з рожевим підтоном, а майстер зробив татуаж з використанням пігменту на основі червоного, результат буде одразу помітно – червоні або рожеві брови.

Якщо ви не готові до експериментів з відтінками, краще проконсультуйтеся з майстром до нанесення татуажу або оберіть для себе більш легку техніку перманентного макіяжу – пудрове напилення брів або волоскову техніку татуажу. Ці техніки не шкодять волосяним цибулинам, тому  рідні брови через перманент не випадуть.

Якщо ви хочете додати об’єму бровам – спробуйте волосковий татуаж.  Цей вид перманентної корекції брів зосереджений на промальовуванні тонких ліній, які імітують волоски. Він допомагає створити ефект густих брів та майже непомітний для оточуючих.

Якщо ви вже визначилися з видом перманентного макіяжу, пам’ятайте, що перед походом в салон слід зняти нарощені вії, лінзи, не робити ламінування брів чи вій та обов’язково зняти макіяж з обличчя.

Перманентний макіяж брів: яку техніку обрати, щоб не отримати сині або червоні брови - фото 2

Догляд за бровами після перманенту

  • Одразу після перманенту краще уникати активних фізичних навантажень;
  • Варто відтермінувати похід у сауну;
  • Через кілька днів після процедури почнуть утворюватися маленькі корки на бровах. Це свідчить про те, що процес загоєння проходить нормально;
  • Приблизно через місяць після першої процедури потрібно записатися на корекцію перманенту. Корекція необхідна для того, щоб усунути недоліки, які можуть стати візуально помітними після повного загоєння брів;
  • Якщо не виконувати корекцію, то через 6 місяців може знадобитися повноцінна повторна процедура.

Перманент брів дозволяється робити з 18 років. У випадках індивідуальної непереносимості, наявної алергії або вагітності від процедури краще відмовитись.