Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа

Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа
пн, 16 вересня
+21
$   41.36
  46.01

23 лип. 2024 13:24

Останнє оновлення  
29 лип. 2024 14:02
Новини компаній
0

63

0

OРРО: що відомо про компанію та її смартфони?

OРРО: що відомо про компанію та її смартфони?

Китайська компанія завойовує українських покупців. 


Купуючи гаджети для дому чи особистого користування, покупець намагається обрати товар хорошої якості за адекватну ціну. Сьогодні різноманітіть девайсів і брендів дозволяє зробити вибір на різні фінансові можливості. Багато відомих компаній працюють на українському ринку десятиліттями, але є й ті, що увірвалися на нього досить недавно.

Бренд OРРО називають топовим виробником смартфонів у світі https://www.foxtrot.com.ua/uk/shop/mobilnye_telefony_oppo-a60.html, українці ж познайомилися з ним у 2019 році.

Що відомо про OРРО?

Це китайська компанія, яка почала свій розвиток два десятиліття тому. Спершу спеціалізувалася на аудіотоварах, та згодом змогла стати справжнім гігантом індустрії. Своїх користувачів дивувала передовими технологіями. Саме розробники OРРО створили перший найтонший у світі смартфон. Їм також належить телефон, який мав вбудовану камеру, що оберталася. У пристрої змогли інтегрувати швидку зарядку, що виглядало революційно у свій час.

Офіційно компанія зареєструвалася на ринку Китаю у 2004 році.

Перший кнопковий телефон від OРРО надійшов у продаж у 2008 році. Через три роки світ побачив перший смартфон, який працював на операційній системі Android та отримав назву Find X903.

Оцінивши успіх свого стартапу та зміну акцентів у виробництві, бренд почав створення власних дослідницьких центрів, щоб пропонувати споживачам останні досягнення індустрії. Глобальний центр, що займався дизайном, відкрили у Лондоні.

Найтонший смартфон Finder X907 випустили у 2012 році і це стало стартом ще більших інновацій. Головною аудиторією компанії є молодь, тому й акцент – на оригінальності.

Досягнення OРРО

  • Селфіфон, який мав оригінальну функцію для обробки та поліпшення фотографій.
  • ОРРО N3 – отримав першу моторизовану камеру, яка могла обертатися.
  • Компанія створила колаборацію із Sony, видавши у світ гаджети R9s і R9s Plus із вбудованими датчиками IMX398.
  • У 2016 році бренд здивував фронтальною камерою, яка мала 16 Мп роздільної здатності і дивувала користувачів надзвичайною чіткістю світлин (на той час).
  • Вже через рік прихильникам інновацій запропонували смартфони із подвійною камерою для селфі, яка підходила навіть для яскравих групових знімків.
  • Панорамний безшовний екран – також винахід OPPO, який реалізували у моделі Find X.
  • Ще у 2019 році компанія заявила, що розроблені смартфони здатні підтримувати 5G.
  • Того ж року впровадили технології, які дозволяють збільшувати зображення у 10 років без втрати його якості.