Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа

Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа
сб, 27 липня
+20
$   41.1
  44.63

6 січ. 2024 17:33

Останнє оновлення  
6 січ. 2024 17:34
Події
0

126

0

Обстріл Покровської громади на Донеччині: під завалами шукають людей

Обстріл Покровської громади на Донеччині: під завалами шукають людей

Під удар потрапив приватний сектор міста.


Обстріл Покровської громади на Донеччині: під завалами шукають людей

Ввечері 6 січня Покровський район на Донеччині зазнав численних обстрілів з боку росіян. Поранено 7 людей, ще двоє можуть перебувати під завалами.

Про це повідомив керівник Донецької ОВА Вадим Філашкін.

Під удар потрапив приватний сектор міста, внаслідок чого зруйновано 6 будинків. Повідомлялося про 6 поранених людей.

Згодом Філашкін додав, що з-під завалів вдалося врятувати одну людину. Ще дві людини досі перебувають під завалами. На місці працюють органи влади, поліція і рятувальники.

Також керівник Донецької ОВА повідомив, що у Рівному Мирноградської громади росіяни поцілили в будинок, у якому, ймовірно, перебувала сім'я із 6 людей – обставини обстрілу з'ясовуємо.

Обстріл Покровської громади на Донеччині: під завалами шукають людейОбстріл Покровської громади на Донеччині: під завалами шукають людей - фото 2Обстріл Покровської громади на Донеччині: під завалами шукають людей - фото 3Обстріл Покровської громади на Донеччині: під завалами шукають людей - фото 4Обстріл Покровської громади на Донеччині: під завалами шукають людей - фото 5Обстріл Покровської громади на Донеччині: під завалами шукають людей - фото 6

4 січ. 2024 09:04

Останнє оновлення  
4 січ. 2024 09:04
Події
0

98

0
Зруйнований дитсадок, школа і кав’ярня – росіяни вдарили по Кураховому

Пошкоджені житлові будинки.


Центр Курахового на Донеччині опинився під ракетним ударом. Близько півночі росіяни випустили по місту ракети — зруйнували дитсадок, школу, профілакторій і кав'ярню. Крім того, пошкоджено численні багатоповерхівки.

Про це повідомив голова Донецької ОВА Вадим Філашкін.

За попередньою інформацією, постраждалих серед цивільних немає.

Всі обставини та наслідки удару встановлюють.

Зруйнований дитсадок, школа і кав’ярня – росіяни вдарили по КураховомуЗруйнований дитсадок, школа і кав’ярня – росіяни вдарили по Кураховому - фото 2Зруйнований дитсадок, школа і кав’ярня – росіяни вдарили по Кураховому - фото 3Зруйнований дитсадок, школа і кав’ярня – росіяни вдарили по Кураховому - фото 4Зруйнований дитсадок, школа і кав’ярня – росіяни вдарили по Кураховому - фото 5Зруйнований дитсадок, школа і кав’ярня – росіяни вдарили по Кураховому - фото 6Зруйнований дитсадок, школа і кав’ярня – росіяни вдарили по Кураховому - фото 7

4 січ. 2024 15:01

Останнє оновлення  
4 січ. 2024 15:01
Події
0

99

0
Росіяни використовують тактику випаленої землі – на Донеччині знову загиблий

Жителів прифронтових міст закликають еакуюватися.


Одна людина загинула і одна поранена у Катеринівці Мар'їнської громади внаслідок російського артобстрілу.

Про це повідомив голова Донецької ОВА Вадим Філашкін.

Вже зранку росіяни завдали ударів по Мар'їнській, Авдіївській та Курахівській громадах — пошкоджено будинки.

«Росіяни продовжують використовувати тактику випаленої землі. Кожен, хто досі залишається у прифронтових, ризикує стати черговою мішенню для ворога», - наголосив посадовець.

Росіяни використовують тактику випаленої землі – на Донеччині знову загиблийРосіяни використовують тактику випаленої землі – на Донеччині знову загиблий - фото 2

4 січ. 2024 15:09

Останнє оновлення  
4 січ. 2024 15:09
Події
0

217

0
Троє українських дітей не дожили до нового 2024 року через російські обстріли

Росія продовжує вбивати українських дітей.


Троє українських підлітків не зустріли 2024-ий рік через російські обстріли. В Одесі – 15-річні Денис Мельник та Олексій Маршак, у Херсоні – 11-річний Гліб Федюк.

Про це повідомив виконавчий директор організації Save Ukraine, ексуповноважений президента з прав дитини Микола Кулеба.

В останні хвилини 2023 року, під час атаки безпілотників на Одесу на очах у батьків загинув 15-річний Денис Мельник — десятикласник одеської гімназії № 7. Світлий, добрий, розумний, той, на кого завжди в усьому можна було покластись, завжди готовий прийти на допомогу як одноліткам, так і дорослим — так згадують про нього вчителі. З самого дитинства хлопець танцював в одеському клубі Elite Dance.

Його ровесник Олексій Маршак, який навчався у морському коледжі, як і мільйони українців, зустрічав Новий рік за святковим столом. Під час повітряної тривоги підліток вийшов на балкон, щоб подивитися, що відбувається на вулиці. В цей момент прилетіла російська ракета.

Учора у Херсоні попрощалися з 11-річним Глібом Федюком, який також не встиг загадати своє новорічне бажання. В останній день минулого року хлопець загинув від російських снарядів під час обстрілу Корабельного району міста. В момент загибелі підліток був саме на вулиці. Гліб міг би стати видатним піаністом, адже він успішно навчався у музичній школі. Але Росія не дала йому жодного шансу.