Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа

Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа
нд, 05 травня
+13
$   39.4
  42.34

21 квіт. 2024 17:22

Останнє оновлення  
21 квіт. 2024 17:22
Світ
0

544

0

На продаж виставили найдорожчий будинок у світі: в ньому 100 кімнат

На продаж виставили найдорожчий будинок у світі: в ньому 100 кімнат

За нерухомість хочуть отримати 452 мільйони доларів.


Таємничий близькосхідний мільярдер виставив на продаж найдорожчий приватний будинок у світі, за який він хоче отримати 452 млн доларів. Будинок має 100 кімнат, власний салон краси, приватне озеро та ще багато чого для комфортного та розкішного життя.

Майже за пів мільярда доларів можна стати власником Château d'Armainvilliers, приголомшливого та надзвичайно красивого особняка на околиці Парижа. У цьому будинку є 100 розкішних кімнат і 2500 кв. метрів житлової площі, які розташовані на 1 тисячі гектарів землі. Тут також є власне озеро, яке обов'язково потішить нового власника. Будинок має три поверхи та три приватні ліфти.

Палацовий будинок раніше належав банківській імперії Ротшильдів наприкінці 19 століття. Потім у 1980-х роках він перейшов до заможних рук короля Марокко Хасана II. Саме під час його правління замок Château d'Armainvilliers отримав спа-салон з хамамом, салон краси та перукарню, а також повністю обладнану медичну та стоматологічну клініки. Марокканський король додав такі деталі, як марокканську мозаїку, дивовижну плитку на стінах і стайню, яка вміщала щонайменше 50 коней.

У 2008 році будинок купив багатий покупець з Близького Сходу за 215 млн доларів. Будинок добре підготували до продажу, додавши підвал, який включає тунелі, кухні, холодильні камери, складські приміщення та приміщення для персоналу. До речі, таємничий бізнесмен ніколи не жив у цьому маєтку. У мережі цей будинок вже назвали справжнім дивом архітектури, історії, культури та розкоші.

На продаж виставили найдорожчий будинок у світі: в ньому 100 кімнатНа продаж виставили найдорожчий будинок у світі: в ньому 100 кімнат - фото 2На продаж виставили найдорожчий будинок у світі: в ньому 100 кімнат - фото 3