Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа

Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа
сб, 27 липня
+20
$   41.1
  44.63

14 трав. 2024 11:47

Останнє оновлення  
14 трав. 2024 11:47
Lifestyle
0

230

0

Модні кольори 2024 року: з чим поєднувати

Модні кольори 2024 року: з чим поєднувати

Сім стильних кольорів 2024-го. 


Модні кольори 2024 року підійдуть, напевно, усім. Адже їх спектр досить різноманітний – від стриманих пастельних, до виразних яскравих. Які кольори зараз в моді?

  • Персиковий колір
  • Синій
  • Стриманий жовтий
  • Сірий колір
  • Фісташковий колір
  • Вишневий колір
  • Насичений шоколадний колір

Сірий колір – мегатренд

Відтінки сірого увірвалися у тренди 2024 року. Здавалося б, що може бути в них візуально цікавого? Щоб відповісти на питання, потрібно розібратися, з чим поєднується сірий колір. Насправді, він універсальний, серед стилістів його називають надтрендовим.

Темно-сірий і світло-сірий колір є базою для офісного стилю. Можна сміливо обирати костюм такого забарвлення, доповнюючи його білою сорочкою. Теплий сірий тон допоможе урівноважити палітру вашого образу. Наприклад, сірий піджак стане гарним доповненням бордовому светру. Для створення безпрограшної бази, у гардеробі варто мати одяг синього, рожевого, помаранчевого, червоного та зеленого кольорів. І, звичайно, сірі речі.

Модний колір 2024 року ідеально відтворюється саме в офіційному стилі. Як варіант – сірий костюм у смужку чи клітинку.

У ТОПі серед покупців – сірі шкіряні куртки та футболки, що ніби створені для поєднання із джинсами.

Модні кольори 2024 року: з чим поєднувати

Персиковий колір

За версією Pantone, саме ніжно-персиковий – головний колір 2024 року. Відтінок випромінює тепло і зачаровує своєю витонченістю. Інститут кольору називає його ще «персиковий пушок». Саме те, що треба для літнього гардеробу. До речі, він так само вдало комбінується з елементами одягу сірого кольору. Персиковий передає відчуття спокою, вважають фахівці, надає натхнення і має позитивний вплив на благополуччя.

Модні кольори 2024 року: з чим поєднувати - фото 2

Фісташковий

Фісташковий колір вважають одним із найапетитнішим у цьому сезоні. Провідні модельєри світу включили його до своїх колекцій, створюючи витончені вечірні сукні. Він підходить для урочистостей і для повсякденних справ.

Фісташковий колір ідеально поєднується з білим і з мегатрендом – сірим. А ще від одразу викликає апетитні асоціації – фісташок або морозива. Це гарна альтернатива для тих, хто не готовий до яскравого зеленого.

Модні кольори 2024 року: з чим поєднувати - фото 3

Бордовий або вишневий

Цей колір у сезоні 2024 покликаний підкреслити жіночність та стиль. Він, безумовно, привертатиме увагу і створюватиме акценти. На модних подіумах відтінок представлений у вишуканих пальтах, трикотажі та в’язаних светрах.

Бордовий буде особливо популярним восени. Влітку можна сміливо обирати аксесуари такого забарвлення.

Модні кольори 2024 року: з чим поєднувати - фото 4

Кобальтово синій

Найвідоміші модельєри називають кобальтовий синій топовим кольором сезону. Він має в собі нотки металіки, яка дуже популярна у 2024-му. Цей тон – про сміливість і силу. Він точно не залишиться без уваги.

Синій гарно поєднується з чорним, жовтим, сірим, білим, рожевим.

Модні кольори 2024 року: з чим поєднувати - фото 5