Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа

Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа
ср, 08 травня
+13
$   39.3
  42.31

31 лип. 2023 09:14

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:58
Події
0

127

0

Контрнаступ: скільки території звільнили ЗСУ біля Бахмута

Контрнаступ: скільки території звільнили ЗСУ біля Бахмута

За минулий тиждень на Бахмутському напрямку Сили оборони звільнили 2 кв. км.


zsu

 Українські війська на Бахмутському напрямку за час наступу звільнили 37 кв. км території.

Як повідомила під час включення з Military Media Center заступниця Міністра оборони України Ганна Маляр, за минулий тиждень на цьому напрямку Сили оборони звільнили 2 кв. км.

Українські військові ведуть успішні наступальні дії в районах південніше міста Бахмут.

Авіація Сил оборони за тиждень уразила більше 50 районів зосередження російських військ.

За словами Маляр, українські військові протягом минулого тижня також знищили 7 пунктів управління ворога, 12 зенітно-ракетних комплексів, 10 станцій РЕБ і десятки складів боєприпасів.

31 лип. 2023 08:55

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:58
Події
0

99

0
Звільнити Крим до Різдва. Британія готує українських спецпризначенців

Більше двох тисяч солдатів братимуть участь у спеціальних навчаннях і потім сформують вістря атаки під час вторгнення в Крим.


photo1690611081

Британські війська готують елітну українську бригаду спецназівців, щоб вивести російські війська з ладу і деокупувати Крим до Різдва.

Про це повідомляє видання Daily express з посиланням на джерела.

Так, видання зазначає, що понад 2000 солдатів прибули у віддалений район Дартмура для участі в спеціальних навчаннях. Джерела кажуть, що вони сформують вістря атаки під час вторгнення.

Відзначається, що операція буде включати в себе удари з повітря, суші і моря, при цьому українські спецназівці будуть використовувати техніку для підриву і паралічу російських військ.

Навчання проводиться в бойовому таборі в Окемптоні, штат Девон, який закритий для всіх інших військових частин та представників громадськості. Тренування під наглядом 42 королівських морських піхотинців включають класичні марші, а також групові атаки ротних командос з використанням бойових патронів в нічний час.

Як повідомило високопоставлене британське військове джерело, тренування зосереджене на використанні гнучкої тактики НАТО, щоб допомогти українським військам "сформувати поле бою", перш ніж завдати удару в саме серце ворога.

"Операція з повернення Криму буде являти собою багаторазові удари по російських силах", - сказало джерело, зазначивши, що успіх буде залежати від власної здатності українців швидко адаптуватися і долати труднощі.