Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа

Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа
нд, 28 квітня
+15
$   39.6
  42.44

9 берез. 2024 13:34

Останнє оновлення  
9 берез. 2024 13:34
Технології та наука
0

892

0

Ілон Маск запустить свій аналог YouTube

Ілон Маск запустить свій аналог YouTube

Мільрдер налаштований конкурувати з YouTube.


Наступного тижня компанія X (колишній Twitter) Ілона Маска запустить застосунок відеохостингу для смарт-телевізорів Amazon і Samsung.

Про це пише hromadske з посиланням на журнал Fortune.

Маск прагне заохотити користувачів дивитися довгі відео на великому екрані. Це є частиною плану, спрямованого на те, щоб зробити X більш привабливим для впливових онлайн-агентів і рекламодавців.

Мільярдер налаштований конкурувати з YouTube, тому нова програма виглядає «ідентичною» до популярного відеохостингу.

Також серед інших сервісів, із якими Маск прагне конкурувати, є платформа для трансляцій Twitch, програма для зашифрованих повідомлень Signal і вебфорум Reddit.

Останнім часом у соціальній мережі X з’явилася низка нововведень. Зокрема, розробники вирішили прибрати можливість блокування користувачів. Коли це станеться, поки не повідомляється.

Водночас, X дозволить користувачам приховувати свої “лайки приховувати свої «лайки», але ця функція доступна лише для платних користувачів. У майбутньому також можна буде відображати кількість вподобань а кількість репостів, можливо, більше не відображатиметься.

Ілон Маск одного разу назвав штучний інтелект реальною загрозою для сучасного світу. Однак нещодавно стало відомо, що він збирається запустити власний ChatGPT у соціальній мережі X.

Раніше ми писали, що компанія Ілона Маска вперше вживила чип у мозок людини.