Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа

Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа
сб, 28 вересня
+18
$   41.17
  45.95

27 квіт. 2023 11:10

Останнє оновлення  
29 лип. 2024 14:00
Культура
0

108

0

Гурт "Антитіла" оголосив про концерт у Криму

Гурт "Антитіла" оголосив про концерт у Криму

Стартував продаж квитків на концерт гурту в Криму


2763015

Лідер гурту "Антитіла" Тарас Тополя повідомив про концерт, який відбудеться в українському Криму після деокупації та нашої Перемоги. Артист зазначив, що виступ запланований на серпень 2024 року, на стадіоні "Авангард" у місті Ялта.

"Антитіла". Ялта. Літо 2024! Так, вам не здалося. "Антитіла" оголошують концерт у Криму. В Українському Криму. 23 серпня 2024 року, стадіон "Авангард", - написав виконавець у своїй публікації в Instagram.

Тополя наголосив, що з першого дня російського вторгнення в нашу країну ні на секунду не сумнівався в нашій перемозі та в тому, що в Криму невдовзі можна буде знову побачити синьо-жовті кольори та почути українські пісні.

"З першого дня російського вторгнення, взявши до рук зброю і перебуваючи на передовій, ми жодної секунди не сумнівалися у перемозі України. Ми завжди знали, настане день і ЗСУ повернуть контроль над Кримськими степами, Аюдагом, мисом Фіолент, Генуезькою фортецею та Ластівчиним гніздом (або просто Кримом). І ми обов‘язково усі приїдемо туди з нашими коханими, дітьми та друзями", - зазначається в публікації.

Гурт "Антитіла" зіграє в українському Криму свої найкращі пісні, які українці знають та люблять. Таким чином колектив хоче відсвяткувати українську перемогу над російською агресією. Також вже можна купити квитки на захід.

"Ми відкриваємо передпродаж на перше велике стадіонне шоу в Ялті", - написав артист.



maxresdefault

Антитіла - Фортеця Бахмут / Official video