Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа

Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа
чт, 19 вересня
+13
$   41.45
  46.11

18 лип. 2022 08:04

Останнє оновлення  
29 лип. 2024 13:54
Світ
0

83

0

Дженніфер Лопес та Бен Аффлек одружилися

Дженніфер Лопес та Бен Аффлек одружилися


Дженніфер Лопес  та Бен Аффлек одружилися

Всесвітньо відома американська співачка, актриса і танцівниця Дженніфер Лопес та голлівудський актор Бен Аффлек одружилися у Лас-Вегасі.

Про це повідомляє Associated Press.

Лопес повідомила шанувальникам про весілля зі словами: «Ми це зробили».

«Любов прекрасна. Любов добра. А любов, виявляється, довго терпить. Двадцять років терпіння», — написала Лопес у повідомленні, підписавшись «Дженніфер Лінн Аффлек».

Канцелярія округу Кларк у Неваді оприлюднила дозвіл на шлюб Лопес та Аффлека. У документі про одруження було зазначено, що Лопес планує взяти імʼя Дженніфер Аффлек.

Лопес повідомила, що вони прилетіли до Лас-Вегасу 17 липня, стояли в черзі разом із чотирма іншими парами і одружилися після опівночі в каплиці A Little White Wedding Chapel.

Фанати пари чекали на їхнє весілля практично 20 років. Аффлек уперше зробив пропозицію співачці 2003-го після року стосунків. Але вже 2004-го пара оголосила про свій розрив. Після цього вони почали будувати своє життя окремо.

Джей Ло 10 років була одружена з музикантом Марком Ентоні. У цьому шлюбі народилося двоє дітей. Аффлек з 2005 по 2018 був одружений із відомою актрисою Дженніфер Гарнер. Але через стільки років одна з найкрасивіших пар Голлівуду все ж таки зійшлася.