Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа

Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа
чт, 19 вересня
+13
$   41.44
  46.24

14 січ. 2024 13:11

Останнє оновлення  
29 лип. 2024 14:01
Події
0

111

0

Двоє людей зазнали поранень внаслідок російських атак на Донеччині. Фото

Двоє людей зазнали поранень внаслідок російських атак на Донеччині. Фото

Армія РФ обстріляла дев’ять населених пунктів Доннеччини.


Сьогодні після опівночі Росія вдарила двома ракетами по Мирнограду. Руйнувань зазнали щонайменше 13 приватних осель, кафе, магазин, господарчі споруди, газопровід і п’ять цивільних автомобілів. Інформація про постраждалих не надходила.

Про це повідомляє Нацполіція.

Загалом протягом доби поліцейські зафіксували 17 влучань по житловому сектору.

Армія РФ обстріляла дев’ять населених пунктів: міста Авдіївка, Курахове, селища Нью-Йорк, Очеретине, села Бердичі, Дальнє, Довга Балка, Орлівка, Предтечине. Ворог завдав ударів ракетами, РСЗВ «Смерч», «Ураган», артилерією.

Авдіївка зазнала авіаударів та артилерійських атак. Поранено цивільну особу, зруйновано багатоквартирний і два приватних будинки.

Ще одну людину росіяни поранили в Очеретиному.

З ранку до вечора окупанти гатили по Кураховому. У місті є пошкодження інфраструктури, люди, попередньо, не постраждали.

З «Смерчів» загарбники накрили село Довга Балка, пошкодили два приватних будинки. Три приватних будинки пошкоджено в Нью-Йорку.

Двоє людей зазнали поранень внаслідок російських атак на Донеччині. ФотоДвоє людей зазнали поранень внаслідок російських атак на Донеччині. Фото - фото 2Двоє людей зазнали поранень внаслідок російських атак на Донеччині. Фото - фото 3Двоє людей зазнали поранень внаслідок російських атак на Донеччині. Фото - фото 4

12 січ. 2024 16:18

Останнє оновлення  
29 лип. 2024 14:01
Суспільство
0

113

0
На Прикарпатті шукають охочих будувати фортифікації на Донеччині

Обіцяють відстрочку від мобілізації.


Мешканців Івано-Франківщини запрошують допомогти з будівництвом фортифікаційних споруд у Донецькій області. За це обіцяють дати відстрочку від призову.

Про це повідомили в Івано-Франківській ОВА.

Відстрочка від призову діятиме на час будівництва. Також тим, хто погодиться, платитимуть зарплату в сумі 20 тисяч гривень, обіцяють забезпечити житлом та харчуванням.

Загалом для будівництва потрібні 300 людей. Аби сформувати будівельні бригади, ОВА звернулась до голів територіальних громад. Водночас із технікою для спорудження фортифікацій проблем немає.