Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа

Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа
пн, 16 вересня
+22
$   41.36
  46.01

10 лют. 2022 10:15

Останнє оновлення  
29 лип. 2024 13:53
Політика
0

103

0

Депутата «Слуги народу» затримали на отримані понад 1 мільйона хабаря

Депутата «Слуги народу» затримали на отримані понад 1 мільйона хабаря


Депутата «Слуги народу»  затримали на отримані понад 1 мільйона хабаря

Детективи Національного антикорупційного бюро викрили чинного депутата Київської міської ради та ще пʼятьох осіб на отриманні 1,26 мільйона гривень хабаря за сприяння в організації роздрібної торгівлі у столиці. Фігурантів затримали.

Про це інформує пресслужба НАБУ. За даними «Бабеля», ідеться про депутата від фракції «Слуги народу» Владислава Трубіцина.

Окрім нього, правоохоронці викрили:

  • помічника депутата Київради;
  • директора комунального підприємства;
  • двох заступників директора комунального підприємства;
  • наближену до депутата особу.

За версією слідства, фігуранти організували схему відмивання грошей, забезпечуючи конкретній компанії перемогу в електронних торгах на право розміщувати точки сезонної пересувної торгівлі.

Голова політичної партії «Слуга народу» Олена Шуляк видала розпорядження про скликання, відповідно до ст.9.1.4 Статуту Партії, позачергової конференції Київської міської організації Політичної партії «Слуга народу» для розгляду цього інциденту і ухвалення відповідних рішень по відношенню до Владислава Трубіцина.

«Ми чекаємо на всебічне та ретельне розслідування справи антикорупційними та правоохоронними органами. ... Сподіваємося, що професійна та неупереджена робота детективів НАБУ, прокурорів САП, суддів, а відповідно і адвокатів дозволить отримати справедливий вирок – обвинувальний чи виправдальний», - написала вона у Телеграм.

title