Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа

Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа
сб, 27 липня
+20
$   41.1
  44.63

1 лют. 2024 14:57

Останнє оновлення  
1 лют. 2024 14:57
Політика
2

595

0

Де подівся Олексій Арестович?

Де подівся Олексій Арестович?

Арестович перебуває у Нью-Йорку.


Блогер ОлексійАрестович, який раніше був позаштатним радником Офісу президента, близько 5 місяців перебуває за кордоном, у Нью-Йорку. Він покинув кордони країни за допомогою спеціального листа від Головного управління розвідки Міноборони.

Про це повідомляє  журналістський антикорупційний центр NGL.media.

Україну Арестович покинув через пункт пропуску Краківець-Корчова. З того часу не разу не перетинав кордон у зворотному напрямку.

У NGL.media кажуть, що Олексій Арестович і раніше виїжджав з України. Проте повертався назад протягом дев’яти днів.

«Наприклад, на початку травня 2023 року він також виїхав через Краківець завдяки листу ГУР і повернувся лише наприкінці червня, провівши за межами України майже півтора місяці.

Крім двох згаданих випадків, із моменту вторгнення росіян 24 лютого 2022 року Арестович виїжджав за кордон ще 7 разів на інших підставах – наприклад, на підставі рішень голови прикордонників, як радник Офісу президента тощо. Усі ці поїздки тривали не довше 9-ти днів», - зазначає видання.

Державна прикордонна служба України (ДПСУ) відмовилася надати NGL.media офіційну інформацію про підстави для виїзду Арестовича, мотивуючи це тим, що "інформація про перетинання державного кордону особою стосується її приватного життя".

Представники ГУР не відповіли на запитання NGL.media протягом двох тижнів.

7 лип. 2023 13:00

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Суспільство
0

214

0
«Твоя перемога – замовчати», - Коля Сєрга жорстко відповів Арестовичу за слова про військових

Думки колишнього радника Офісу Президента обурили шоумена, військовослужбовця Колю Сєргу.


Screenshot_9

Музикант та військовослужбовець Коля Сєрга відповів Олексію Арестовичу на його слова про військових.

Так, у нещодавньому інтерв'ю ексрадник ОП висловився щодо повоєнного майбутнього України, а також психологічного стану військових. Мовляв, "буде мільйон не влаштованих, контужених, нервових людей", яких злякається суспільств.

Що сказав Арестович

"Коли військові повернуться, всі побачать, що в побуті базовий міф не працює. Тому що буде суцільний ПТСР, закочена під двері до сусідів граната, буде мільйон не влаштованих, контужених, нервових людей, яких держава не влаштує. А суспільство їх злякається в дуже короткі терміни, тому що вони звикли все вирішувати силою, автоматично. У них буде зовсім інший рівень вимог, претензій", — заявив Арестович. 

Що відповів Сєрга

Колишній ведучий тревел-шоу "Орел і решка" чи не щодня не тільки спілкується, але й бачиться з військовослужбовцями. Сєрга обурений словами Арестовича, бо вони пролунали саме в той момент, як йде активна фаза війни. Коли як ніколи потрібна мотивація військовим і цивільним, які активно підтримують військових. 

"Твоя перемога, пане Олексію, це замовчати. Бо твій рот — головне гніздо невігластва нашої країни. І твій фронт — мовчання. Тримай його з честю, попри все", — заявив Сєрга.

image

Коля Сєрга про Арестовича