Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа

Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа
пт, 20 вересня
+13
$   41.44
  46.24

6 груд. 2023 15:03

Останнє оновлення  
29 лип. 2024 14:01
Культура
0

203

0

Анджеліна Джолі підтвердила, що фентезі «Малефісента» матиме третю серію

Анджеліна Джолі підтвердила, що фентезі «Малефісента» матиме третю серію

Фільм «Малефісента» здобув премію «Оскар» за найкращий дизайн костюмів у 2015 році.


Screenshot_2

Американська акторка Анджеліна Джолі підтвердила, що розробляється продовження фентезійної серії "Чаклунка/Малефісента ", де вона зіграла головну роль.

Про це вона сказала в інтерв'ю The Wall Street Journal.

Джолі сказала, що повернеться до ролі відьми Малефісенти в третій частині франшизи "Чаклунка".

Акторка не розповіла більше жодних подробиць про майбутній проєкт. Вона поділилася, що приєднається до створення нової частини, коли не буде завантажена роботою над іншими проєктами — як-от розвитком власного модного дому Atelier Jolie.

Наразі жодні дати невідомі: ні коли розпочнуться зйомки, ні коли фільм з'явиться на кіноекранах.

Фільм «Малефісента» здобув премію «Оскар» за найкращий дизайн костюмів у 2015 році.

У 2019 році вийшло продовження — «Чаклунка: Повелителька темряви».



3 груд. 2023 12:26

Останнє оновлення  
29 лип. 2024 14:01
Культура
0

3790

0
5 небанальних трилерів для любителів небанальних трилерів

Україна.info пропонує підбірку трилерів, які варто подитивитися.


Screenshot_1

Цікаві трилери, які варто переглянути, не так вже й легко відшукати. Фільми із заплутаним сюжетом та неочікуваною кінцівкою з’являються рідше, ніж того хотілося б. Але якісні стрічки цього жанру дарують справжнє задоволення від перегляду. 

Редакція сайту Україна.info підготувала підбірку фільмів, які зможуть полоскотати нерви та триматимуть у напрузі до останньої хвилини.  

Загублена (Gone Girl) 2021

Визнаний творець трилерів режисер Девід Фінчер у 2021 році створив черговий шедевр. «Загублена» - це заплутаний фільм, який постійно обманює очікування глядача. Історію кілька разів перевертають з ніг на голову, а потім знову на ноги. Зрозуміти, хто у стрічці жертва, а хто кривдник, що добре, а що погано не вдасться навіть після фінальних титрів. 

Акторка Розамунд Пайк настільки вдало зіграла головну роль, що, здається, була народжена саме для неї. Її партнер по знімальному майданчику Бен Аффлек також виглядає цілком органічно. Захоплююче кіно.

5 небанальних трилерів для любителів небанальних трилерів

Полонянки (Prisoners) 2013

Фільми режисера Дені Вільнева відрізняються заплутаністю сюжету, а також зростаючим напруженням, яке досягає максимальної кульмінації у фіналі. У «Полонянках» обидва цих компоненти зводяться в абсолют. У фільм показано розслідування раптового зникнення дітей, яке відкриває жахливу таємницю провінційного містечка.

Акторський склад відмінний: Г'ю Джекман, Джейк Джилленгол, Пол Дано та інші. Стрічка входить до рейтингу 250 кращих фільмів за версією IMDb.

5 небанальних трилерів для любителів небанальних трилерів - фото 2

Чорна скринька (Boîte noire) (2021)

Французько-бельгійський детективний трилер 2021 року пройшов майже непомітно для українського глядача, а дарма. Стрічка виявилася одним з найяскравіших прикладів у жанрі за останні роки. 

Головний герой — професіонал з розшифрування бортових самописців. Йому доручають дослідити одну з «чорних скриньок» після авіакатастрофи, але згодом просять припинити розслідування. Експерт намагається самостійно дізнатися правду, поки його життя висить на волосині. 

5 небанальних трилерів для любителів небанальних трилерів - фото 3

Телефонна будка (Phone Booth) (2002)

«Хіба не дивно? Дзвонить телефон, ти не знаєш хто, але відчуваєш потребу зняти слухавку», - говорить герою Коліна Фаррелла незнайомець, який виявляється снайпером, що тримає його на прицілі у телефонній будці. Стрілець вимагає від своєї жертви зізнатися у власних гріхах, зрадах та лицемірстві, інакше він натисне на курок. Співрозмовник на іншому кінці швидко доводить, що не жартує. 

Оригінальний сценарій, переконлива гра, непересічна історія, яскрава розв’язка. Що ще потрібно для хорошого трилера? 

5 небанальних трилерів для любителів небанальних трилерів - фото 4

Гра (The Game) (1997)

«Гра» - ще один фільм Фінчера, який справедливо можна назвати найкращим трилером, знятим на сьогодні. Сюжет постійно жонглює увагою глядача, не даючи визначитися, де правда, а де вигадка. Відповідь розкривається лише у неймовірному фіналі. Тому варто налаштуватися на перегляд фільму цілком, інакше ризикуєте впустити найголовніше. 

«Гра» настільки ретельно продумана головоломка, що, коли на екрані з’являються титри, то хочеться стерти собі пам’ять, щоб переглянути кіно знову. Але через головний твіст наприкінці - це стає тим досвідом, який повноцінно можна пережити лише один раз. Щира заздрість тим, хто ще не встиг цього зробити. 

5 небанальних трилерів для любителів небанальних трилерів - фото 5


Автор - Михайло Чорнопиский